header

Sinds 1 januari 2007 zijn basisscholen in Nederland verplicht aan ouders van leerlingen een compleet dagopvangpakket aan te bieden. Net als 95 % van de Nederlandse basisscholen heeft OBS de Reijer deze opvang uitbesteed aan een professionele instantie, die zich bezig houdt met kinderopvang. Yes! Kinderopvang uit Zwijndrecht verzorgt voor de Ridderkerkse openbare basisscholen de tussenschoolse en buitenschoolse opvang van leerlingen, die daarvoor door hun ouders zijn opgegeven.

De tussenschoolse opvang (tussen 12.00 uur en 13.15 uur), beter bekend als het kinderrestaurant vindt plaats in het nieuwe schoolgebouw op de begane grond (onderbouwgroepen) en de 1e verdieping (bovenbouwgroepen). De buitenschoolse opvang (voor en na schooltijd) vindt plaats in het eigen lokaal van Yes! op de begane grond.

Voor verdere inlichtingen over deze opvang verwijzen wij naar Yes KIinderopvang. Het adres is Uilenvliet 39, 3333 BS Zwijndrecht. Telefoon 078-6121330.

Informatie is ook na te lezen op de website van de stichtingwww.yeskinderopvang.nl 

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yes Kikker

 

 

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven