header

Vanaf dit schooljaar heeft De Reijer een continurooster. 
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de schooltijden van 8.30-14.30 uur. Op woensdag start de school om 8.30 uur en zijn de kinderen om 12.15 uur uit. Alle groepen hebben dezelfde schooltijden.

 

      

 

LOGO OBS de Reijer

 

De Reijer is een openbare basisschool waar ongeveer 350 kinderen hun plek hebben gevonden. 
Onze school maakt samen met Yes!kinderopvang deel uit van Kindcenrum Nova, locatie Slikkerveer. 
Wij staan voor onderwijs en opvang waarin we kinderen de gelegenheid geven te leren, te spelen, te onderzoeken, te ontdekken, talenten te ontdekken en zichzelf zo leren kennen en ontwikkelen. 
We stimuleren en begeleiden kinderen om het beste uit zichtzelf te halen. 
Bent u nieuwsgierig? U bent altijd van harte welkom op De Reijer. 

Afbeeldingsresultaat voor informatie privacy

 

Op De Reijer wordt zorgvuldig omgegaan met de privacy van onze leerlingen. In verband met het geven van onderwijs, het begeleiden van onze leerlingen, en de vastlegging daarvan in de administratie van de school, worden er gegevens over en van leerlingen vastgelegd. Deze gegevens worden persoonsgegevens genoemd. Het vastleggen en gebruik van deze persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is voor het onderwijs. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor medewerkers die dat uit hoofde van hun functie nodig hebben. De school maakt ook gebruik van digitaal leermateriaal. De leveranciers van die leermaterialen ontvangen een beperkt aantal leerlinggegevens. De Reijer heeft met haar leveranciers strikte afspraken gemaakt over het gebruik van persoonsgegevens om misbruik te voorkomen. Leerlinginformatie wordt alleen gedeeld met andere organisaties als ouders daar toestemming voor geven, tenzij uitwisseling van die gegevens wettelijk verplicht is.

In het privacyreglement OZHW voor PO en VO  is beschreven hoe de school omgaat met haar leerlinggegevens, en wat de rechten zijn van ouders en leerlingen. Dit reglement kunt u vinden via https://www.ozhw.nl/privacyreglement/

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven