header

Wie zijn we en vooral: wat doen we voor school?

AC 2015-2016

De AC van De Reijer
We zijn moeders die het leuk vinden om leuke activiteiten te bedenken en ze uit te voeren met en voor de kinderen. Daar gaat een hoop van onze tijd in zitten, maar dit doen we graag voor alle kinderen.

Als we iets organiseren doen we dit voor de gehele school en zijn we overal te vinden! We vergaderen iedere maand om activiteiten te bedenken, uit te werken en te evalueren.

AC vergaderen-01 AC vergaderen-02

Wat doen we?
We organiseren, in samenwerking met de leerkrachten, een groot aantal activiteiten, zoals het Sinterklaasfeest, het kerstdiner, de kinderboekenweek, de creadag, de paasviering en het zomerfeest. Wij zorgen voor alles rondom de schoolfotograaf (boeken, planning maken, de fotograaf helpen op de dag, de verkoop van de foto’s, enz.). Ook organiseren wij regelmatig sponsoracties om wat extra geld in het laatje te brengen om alle activiteiten te kunnen blijven doen.

Tevens verzorgen wij de catering op diverse avonden op school en bij de musical en de barbecue van groep 8. Bij de avondvierdaagse verzorgen wij de koffie- en limonadekraam van de school èn wij zorgen voor de groepsinschrijving. Voor de div. sportdagen zorgen wij dat de kinderen passende tenues krijgen en zorgen dat de kleding na afloop weer keurig gewassen in de kast wordt teruggelegd.
Met andere activiteiten helpen wij als dat ons gevraagd wordt (bijv. als begeleiding bij de schoolreis).

 

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven