header

Op zoek naar een basisschool
Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind? Dan is het goed om op een aantal scholen te kijken en sfeer te proeven. Op De Reijer bent u dan ook van harte welkom. We maken graag een afspraak met u.
Zo kunnen we u kennis laten maken met onze school en haar onderwijs. We laten u graag zien wat wij en onze kinderen dagelijks doen. 
Als u De Reijer kiest als basisschool voor uw kind, kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Dit krijgt u van ons mee na het kennismakingsbezoek. U kunt het aanmeldingsformulier ook aanvragen bij de directeur van De Reijer. U kunt hiervoor mailen naar Reinier Vierhoven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


verkenners
Onderwijs vanaf 3,5 jaar op De Reijer

Als uw kind ongeveer 3,5 jaar is, kan het al op De Reijer beginnen in de Victor de Verkennergroep. 
Deze groep is speciaal bedoeld om kinderen vanaf 3,5 jaar, kennis te laten maken met De Reijer en met andere kinderen. Veel kinderen hebben dat al gedaan. Het is een prachtige gelegenheid voor uw kind om te wennen aan zijn basisschool. Hebt u interesse? Laat het ons weten en neem contact met ons op! 

Wennen op school
Kinderen die niet naar de Victor de Verkennergroep gaan kunnen ook wennen op onze school. 

Hiervoor geldt dat zij vanaf 3 jaar en 10 maanden alvast vijf ochtenden of middagen op school mogen wennen..Dit gebeurt in overleg met de desbetreffende leerkracht(-en).
Zo kunnen de kinderen kennismaken met de leerkracht en wennen aan de school en de klasgenootjes. 

 

Nieuwe-Reijer-1 Nieuwe-Reijer-2 Nieuwe-Reijer-4

 

Plattegrond-Slikkerveer

©  2015 OBS De Reijer   |    T: (0180) 412 503    |     E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    |     Website door Djen Design

Ga naar boven